Управен одбор

Јован Пејчиновски

15.08.1970, Битола

Дипломиран Сточарски инжинер Скопје

Вработување

Ракувач на погонска станица во Декра, агенција за првремени вработувања – Скопје

Познавање на Ангиски јазик втор степен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *