Showing 24 Result(s)
Управен одбор

Зоран Гроздановски

Роден на 26.10.1961 година во Битола. Основно образоваие завршив во Битола во 1976 г. Средно економско училиште завршив во Битола во 1980 година. Во 1986 година дипломирав на Економски факултет во Скопје прометно-комерцијален смер и надворешно трговско работење. Адреса: ул.Филип Втори Македонски бр.56/18, Битола – Република С. Македонија E-mail: zodalina@gmail.com Телефон: 071 222 436 РАБОТНО …

Управен одбор

Елона Кокаљари

email:  elona.kokaljari@hotmail.com Ул. Ѓорѓи Наумов  бр.16, 7000 Битола мобилен: +389 72 245 – 866 Дата на раѓање  и националност 16.01.1992 Националност: Албанка Профил   Правник 180 ЕКТС.   Вредна и перспективна личност, мотивирана да се надоградува во работата и сопствените знаења и со голема желба да успее во градењето на својата кариера.     Образование …

Управен одбор

Цветковски Благојче

12.05.1980 Битола Ул.Даме Груев бр.177б Vila-vista@hotmail.com 2002 до денес приватен угостител Управител и Сопственик 18 гог. Средно и виша угостителска во Охрид Дипломиран Менаџер по Човечки Ресурси на факултет за Туризам и Менаџмент Скопје. Познавање на англиски јазик ниво б2 Сертификат за менаџирање и организација на претпријатија Познавање на работа со компјутери повер поинт,ворд и …

Документи

План за јавни набавки 2020 година

А. Договори за јавна набавка на стоки 1.Набавка на метли за чистење 0310000-2 април 120.000,- Набавка од мала вредност 2.Набавка на канцелариски материјал 30192700-8 октомври 120.000,- Набавка од мала вредност 3.Набавка на ХТЗ-опрема 1811000-3 јуни 120.000,- Набавка од мала вредност 4.Набавка на рекламен материјал 30192700-8 декември 150.000,- Набавка од мала вредност 5.Набавка на компјутери 3020000-1 …

Огласи

Известување за продажба на старо железо

Заради  појавена потреба од   продажба  и отстранување на  на  отпадно железо   и др . предмети    ЈП Пазари  објавува следното: И З В Е С Т У В А Њ Е ГИ повикуваме  сите правни и физички лица кои се заинтересирани  за купување на  (ОТПАД) отпадно   старо железо, лим од тезги,искршени  тезги и др, во сопственост …