Showing 23 Result(s)
Новости Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА И СПРЕЧУВАЊЕ НА ШИРЕЊЕТО НА ВИРУСОТ КОВИД 19

Согласнп мерките за превенција и спречување на ширењето на вирусот КОВИД 19, и вонредната состојба во РС Македонија, се донесува следното соопштение. Се известуваат корисниците на тезги во градски, реонски пазар и магацините за овошје и зеленчук што ги снабдуваат тезгите: Возилата кои вршат дотур на производи за пазарот ЗАДОЛЖИТЕЛНО да одат на површината кај …

Новости Соопштенија

Се затвора добиточниот пазар во Битола

Привремено се затвора добиточниот пазар во Битола со кој стопанисува ЈП Пазари-Битола. Агенцијата за храна и ветеринарство донесе решение во кое стои дека поради состојбата со корона вирусот се забранува работењето на сточните пазари и собирните центри. Во решението на Агенцијата стои дека сите животни кои ќе се најдат во промет без сертификат за здравствена …

Документи

Инфорамации од јавен каратер до антикорупциска комисија

УПРАВЕН   р. Бр. Име и Презиме   1 Благојче Цветковски Изјава во прилог   2 Joве Стојчевски Не членува/нема пријава   3 Јован Пејчиновски Не членува/нема пријава   4 Зоран Гроздановски Не членува/нема пријава   5 Наталија Начовска Не членува/нема пријава   НАДЗОРЕН   р. Бр. Име и Презиме   1 Аница Петровска Не …