Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

10
Производство на соларна и електрична енергија со фотоволтаични панели ЈП Пазари Битола!   Примената на енергетската ефикасност е од огромно значење, и од економски и од еколошки аспект. ЈП Пазари Битола е една од првите јавни институции во земјава со преземени повеќекратни активни мерки за имплементација на енергетска ефикасност и тоа се со сопствени […]
Секогаш се грижи за подобри и поквалитетни услови за своите потрошувачи и корисници на тезги.
10 Days
7+
a Best Deal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est.
12 Days
18+
1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
10
Производство на соларна и електрична енергија со фотоволтаични панели ЈП Пазари Битола!   Примената на енергетската ефикасност е од огромно значење, и од економски и од еколошки аспект. ЈП Пазари Битола е една од првите јавни институции во земјава со преземени повеќекратни активни мерки за имплементација на енергетска ефикасност и тоа се со сопствени […]
Секогаш се грижи за подобри и поквалитетни услови за своите потрошувачи и корисници на тезги.
10 Days
7+
a Best Deal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est.
12 Days
18+

Директор

  Никола Гацоски

Роден 27.11.1984 год. основно и средно образование завршува во Битола. Во 2003 год. се запишува на Факултетот за Туризам и Угостителство Охрид-отсек Осигурување при Универзитетот Св.Климент Охридски Битола,каде се стекнува со назив Дипломиран менаџер по осигурување.

 

Во 2016 год.се запишува на посдипломски студии на Економски Факултет при Универзитетот за Туризам и менаџмент во Скопје, каде при одбрана на магистерскиод труд “Компаративна анализа на даночните системи во ЕУ и ЈИЕ во функција на постигнување одржливост на даночниот систем“ се стекнува со назив Магистер по Економија.

 

Своето 14 годишно работно искуство целосно го стекнува во приватниот сектор, претежно на раководни позиции покажувајќи одлични резултати. На 18.08.2022 год. од страна на Градоначалникот на Општина Битола е именуван за В.Д.Директор на ЈП Пазари-Битола каде се задржува се до денес. Зборува македонски и англиски јазик.