Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

10
Производство на соларна и електрична енергија со фотоволтаични панели ЈП Пазари Битола!   Примената на енергетската ефикасност е од огромно значење, и од економски и од еколошки аспект. ЈП Пазари Битола е една од првите јавни институции во земјава со преземени повеќекратни активни мерки за имплементација на енергетска ефикасност и тоа се со сопствени […]
Секогаш се грижи за подобри и поквалитетни услови за своите потрошувачи и корисници на тезги.
10 Days
7+
a Best Deal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est.
12 Days
18+
1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
10
Производство на соларна и електрична енергија со фотоволтаични панели ЈП Пазари Битола!   Примената на енергетската ефикасност е од огромно значење, и од економски и од еколошки аспект. ЈП Пазари Битола е една од првите јавни институции во земјава со преземени повеќекратни активни мерки за имплементација на енергетска ефикасност и тоа се со сопствени […]
Секогаш се грижи за подобри и поквалитетни услови за своите потрошувачи и корисници на тезги.
10 Days
7+
a Best Deal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est.
12 Days
18+

Јавното претпријатие во својот
делокруг ја врши следната дејност:

68.20 - Издавање и управување со сопствен недвижен имот или недвижен имот земен под закуп (лизинг)
35.11 - Производство на електрична енергија

Објектот се издава !

СОВРЕМЕНИ УСЛОВИ ЗА ПРОДАВАЧИТЕ ОД КАМИОНИ НА НОВИОТ ПАЗАР НА ГОЛЕМО

70 години јубилеј

Производство на соларна и електрична енергија со фотоволтаични панели

Пазар на големо

ЈП Пазари, во служба на своите потрошувачи и закупци на тезги.

ЈП Пазари, Битола

Секогаш се грижи за подобри и поквалитетни услови за своите потрошувачи и корисници на тезги.

Тезги за издавање

Објектот се издава !

Регулација на сообраќајот, Променета санитарија, колички за дотур на роба

Се подобруваат условите во градскиот Пазар

Органи на Јавното
претпријатие се: