Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Пазарот во Битола во фокусот на проектот „Битола – град на мултикултурализмот”    Со проектот „Битола – Град на Мултикултурализам“ здружението на граѓани Together Macedonia ја пренесувa пораката за стотици години соживот на различни култури и обичаи, градот Битола, да е позитивен пример како може да се цени културата, традициите и да се негуваат позитивните вредности во […]
10
Производство на соларна и електрична енергија со фотоволтаични панели ЈП Пазари Битола!   Примената на енергетската ефикасност е од огромно значење, и од економски и од еколошки аспект. ЈП Пазари Битола е една од првите јавни институции во земјава со преземени повеќекратни активни мерки за имплементација на енергетска ефикасност и тоа се со сопствени […]
Секогаш се грижи за подобри и поквалитетни услови за своите потрошувачи и корисници на тезги.
10 Days
7+
a Best Deal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est.
12 Days
18+
1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
Пазарот во Битола во фокусот на проектот „Битола – град на мултикултурализмот”    Со проектот „Битола – Град на Мултикултурализам“ здружението на граѓани Together Macedonia ја пренесувa пораката за стотици години соживот на различни култури и обичаи, градот Битола, да е позитивен пример како може да се цени културата, традициите и да се негуваат позитивните вредности во […]
10
Производство на соларна и електрична енергија со фотоволтаични панели ЈП Пазари Битола!   Примената на енергетската ефикасност е од огромно значење, и од економски и од еколошки аспект. ЈП Пазари Битола е една од првите јавни институции во земјава со преземени повеќекратни активни мерки за имплементација на енергетска ефикасност и тоа се со сопствени […]
Секогаш се грижи за подобри и поквалитетни услови за своите потрошувачи и корисници на тезги.
10 Days
7+
a Best Deal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est.
12 Days
18+

Велигденски настан во организација на ЈП Пазари Битола!

МАСС Пазар Битола!

Драги сограѓани,
 

Ве покануваме да ни се придружите на велигденскиот хепенинг во организација на ЈП Пазари Битола!
 

На ден 07.05.2024 (Вторник) во 12:00 часот, во дворот на управната зграда на Јавното Претпријатие Пазари-Битола, ќе го прославиме најсветлиот празник во годината.
На настанот ќе можете да уживате во прекрасните уметнички дела на Школата за уметност „АДАМС АРТ“, како и неверојатните настапи од „музичката група Антика“, но исто така љубителите на пиво, ќе имаат можност да го вкусат најдоброто пиво од фамилја Бакревски „Бак Пиво“. Ќе биде незаборавен настан исполнет со музика, уметност и забава!
 
Срдечно Ве очекуваме да ни се придружите. Да го започнеме велигденскиот празник со најпозитивните вибрации и најсветли моменти!
 
Со Почит,
Тимот на ЈП Пазари Битола

Tour Location